Windows 7 hack

Jag har precis stött på en bra resurs på nätet med massor av trick och hack för Windows. Särskilt nu med Windows 7 ute så är det förstås en hel massa man vill ändra och helt saknar idéer om. Jag t ex har faktiskt inte kört Vista alls utan har suttit och surat med XP, när jag byter upp mig till 7:an blir det förstås en hel del som jag inte har en aning om hur man hanterar.

Jag orkar inte översätta och publicera allt för det är en enorm mängd artiklar om tweaks som erbjuds, utan nöjer mig med att länka (det är utan tvekan en site som förtjänar en del länkkärlek). Webtlk: Windows tricks and hacks.


De har en enorm sektion om Windows 7 som sagt men det finns också en hel del om tidigare varianter. Nu råkar jag ju veta att ganska många av er som läser bloggen är insnöade på MacOS (eller är det en läsare som surfar runt som en galning)? Oroa dig inte, de har faktiskt en Applesektion med men den är förstås inte lika framträdande ;)

Och så var det ju till slut den utlovade guiden, här hittar du Webtlks Windows 7 guider.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.