Weekend i Barcelona

Jag har precis kommit tillbaka till Malta från en weekend i Barcelona. Fick resan som en present av min flickvän (snart hustru) och det var verkligen skönt att komma iväg ett tag. Ett extra varm tanke skänker jag henne för att hon hade bokat ett väldigt trevlig hotell i Barcelona. Jag har besökt Barcelona en gång tidigare ungefär lika länge, den här gången blev det lite möjligheter att titta på lite olika byggnader av Gaudi till skillnad från då. Jag har väldigt blandade känslor inför Gaudi, visst är det på ett sätt fantastiska byggnader han presterat men samtidigt så fula. Står mer eller mindre i motsats till vad jag tycker är arkitektur.

Det var för mig som numer är maltes dessutom nästan olidligt kallt och jag bävar inför resan till Stockholm imorgon. Jag har på bara ett halvår förvandlats från en norrlänning som traskar runt i Stockholm och tycker att folk som gnäller över kylan är larviga till en av invandrarna som går runt i den tjockaste jacka i affären i vårsolen. Jag får väl helt enkelt hålla mig inomhus så mycket som möjligt och invänta den 17:e då det bär av till sommaren i Costa Rica.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.