Voddler – blir nog inget

Om det är någon filmtjänst på nätet som det varit mycket snack om så är det Voddler. Det har pratats om Spotify för film och genombrott har nämnts flera gånger. Om sanningen ska fram tror jag inte så mycket på Voddler.

Nu ligger siten nere på grund av problem med att deras filmer blir knäckta och spridda och de har enligt egen utsago en fanatisk nit när det gäller att skydda filmbolagens intressen. Det kan man förstås inse att de har för filmbolag är vekhjärtade och kommer dra sig ur om Voddler inte gör så. Däremot är det ett ganska tydligt tecken på att det kanske inte kommer att gå så bra. Det är ingen häpnadsväckande teknik och definitivt inget genombrott vi pratar om.

Det finns i dag en ganska lång rad tjänster som erbjuder filmer på nätet. Ett litet axplock i mitt tidigare inlägg som länkas i ingressen. Voddler har inget som inte de andra också har så vad är det som gör dom så speciella, vad är det som gör dom till Spotify fast för film? Jag kan faktiskt inte hitta något.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.