Vi börjar bygga om

Min kära mor har ett tag sålt skinn online. Tyvärr är hennes site inte riktigt en fungerande webshopp eller särskilt trevlig att titta på. Pineberry grejar en ny åt henne för att se om det kan ordna konverteringen och för att det dessutom ska bli lite lättare att hantera.

Hon har redan en del bra positioner i sökresultaten, till exempel 1:a på fårskinn som är hennes viktigaste produkt. Problemet när man säljer fårskinn är att varje skinn är unikt och därför behöver kunden få se en bild på just det skinn som kan köpas. Tidigare har hon löst det genom mailkontakt med varje kund. Det är helt enkelt för mycket jobb och i det nya systemet blir det lättare att hantera genom att hon helt enkelt kan registrera varje enskilt skinn i shoppen.

Hon gör redan ganska bra ifrån sig när det gäller sökmotoroptimering vilket jag beskrivit i en liten case study. Nu är det dags att bättra på konverteringen.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.