Träffa mig på Internetdagarna

Den 26-27:e Oktober, alltså ganska snart, drar Internetdagarna igång. Jag ska tillsammans med Peter Forsman och Nikke Lindqvist prata om Domäner och SEO, något som garanterat blir intressant.

De andra herrarna i sällskapet är lika intressanta som jag kan tänkas vara och är utan tvekan namn att lägga på minnet om du inte sedan tidigare har koll på dem. Peter jobbar åt .SE och är en av de som har riktigt bra koll på domäner, Nikke är en av de kända inom svensk sökmotoroptimering. Förutom vår session om domäner och sökmotoroptimering så kommer jag svassa runt en del och då finns det förstås tillfälle att hugga mig om det är av intresse.

Vi ses på Internetdagarna.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

6 Comments

 1. Jonas Lejon skriver:

  Kul! Jag ska också dit. Synes där

 2. Wedholm skriver:

  Det skulle vara mycket trevligt att besöka Internetdagarna men prislappen är inget jag har råd med i dagsläget. Men vilken trio ni blir, Du, Peter och Nikke, webbens rockstjärnor :)

 3. Hej Magnus!

  Vi tycker om ditt rättframma sätt att kommentera olika massmediala händelser. Vi har därför nominerat dig till en Beautiful Blogger Award. Den finns att hämta på vår blogg.

  Hälsningar
  Anna och Jan

 4. Philip skriver:

  Hade inte tid i år… Vi ses där nästa år magnus!


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.