Tävling!

NofollowEftersom jag är så ruskigt dålig med Paint så skulle jag vilja utlysa en tävling. Gör en bättre variant av min Nofollow-bild och ladda upp någonstans. Under förutsättning att vi får ihop 10 förslag så är förstapris en T-shirt med en dold länk, om vi får ihop färre tävlande så är förstapris ett fast handslag.

Som du märker är det inte så himla svårt att bli bättre än orginalet men du kommer ha lite motståndare i tävlingen och därför har vi en jury bestående av Aaron Axelsson och undertecknad. Skicka in ditt förslag senast den 15 Oktober för att delta i tävlingen.

Subscribe / Share

8 Comments

  1. mina photoshop-kunskaper är nog likvärdiga dina kunskaper i paint, men här är mitt bidrag ;) http://www.screencast.com/t/iNpGpVfBnZ3u

  2. På tal om follow och nofollow så kommer man ju direkt att tänka på ankor? Eller är det bara jag? En T-shirt med dolda länkar är ju dessutom en av de mest åtråvärda produkterna just nu, så varför inte delta liksom?
    Här: http://jonathanbjorkskog.com/nofollow-duck-bad-duck-nofollow-link-bad-link

  3. Jag fick reda på denna tävling via Jonathans blogg och tänkte att det skulle ju vara kul att delta. Igår när jag höll på att grilla en laxfilé tänkte jag att jag skulle bidra med detta: http://www.bskog.com/nofollow/


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.