Riktigt förbannat dumt

Ibland gör man saker som man vet att man kommer att ångra. Ibland gör man saker som är riktigt förbannat dumt. Ibland när man gör saker vet man att det här är nog det dummaste jag någonsin gjort.

Idag är en sådan dag. Jag har nog tamefan gjort det dummastejag varit med om. Det finns inget försvar, ibland är man dum som ett as. Tog förstås inte många minuter innan det var dags att ångra sig men det var förstås, precis som alltid, försent. Man skulle kunna gissa att om det inte var försent så kan det knappast ha varit det dummaste jag varit med om. Misstag man kan rätta till är ju bara små misstag, eftersom att man kan ställa det till rätta igen.

Om jag får för mig att fatta viktiga beslut när jag är nykter i framtiden hoppas jag på att ni/du säger ifrån, jag ska inte fatta viktiga beslut utan sprit i kroppen. Jag fattar aldrig några bra beslut när jag är nykter.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

One Comments

  1. Magnus skriver:

    EDIT:

    Det var rätt gjort. Nu känns det bättre.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.