Poker artiklar jag skrivit

Har precis skrivit 2 artiklar till Pokerrush.se, en site jag håller på att bygga upp som en poker-informationsportal. Förhoppningen är att kunna komma upp i ganska stora mängder artiklar på siten och att den ska kunna nå goda positioner i sökmotorerna så småning om. Just nu skyndas det lite långsamt men det skrivs ändå en del artiklar. De senaste två tillskotten är Pai Gow Poker och den lite mer fyllda Poker Probabilities. Den senare av de båda innehåller handrankning, pott odds och liknande medan den första helt enkelt är en beskrivning av spelet Pai Gow Poker. Pai Gow är ett kinesiskt spel som spelas med dominobrickor och PGP är pokervarianten av detta spel.

Det är mycket jobb att bygga upp en informationssite om ett sånt ämne som poker och det är svårt att få tag på skribenter. Har haft lite tur med att kontakta medlemmarna på Cardwolves och därigenom fått bland annat handrankningstabellen av Berserker.

Om det är någon som vill bidra med material så vet ni var jag finns :)

För dig som är intresserad av poker så tänkte jag att jag samlar mina tips här (som förut fanns i bloggrollen). Det första tipset är Poker Loco, jag känner i princip alla som jobbar där och det är ett hyvens pokerrum i Ongamenätverket.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

One Comments

  1. Oskar skriver:

    Hej,

    Vet inte ifall det fortfarande är aktuellt, men om ”bidra med material” ännu gäller hade jag gärna gjort det. Skulle isf vilja ha en länk till min sida som berättar vem som skrivit artikeln.

    Mvh,
    Oskar


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.