Piratsamarbete, Tankafritt.nu och FiLDELARE.org

Tankafritt.nu och Fildelare.org har idag startat ett viktigt samarbete.

Tankafritt.nu är först i världen med att erbjuda skydd för pirater och har blivit ett världsnamn. Fildelare.org är sveriges största community för fildelare med över 10.000 medlemmar. Båda har alltså var för sig kunnat påverka fildelningsklimatet i ganska stor utsträckning.

Med samarbetet hoppas vi på att bli den viktigaste svenska rösten i fildelningsdebatten. På senare tid har antipiratbyrån fått ett allt för stort utrymme och då känns det viktigt med en brett förankrad motpol. Till skillnad från exempelvis antipiratbyrån så har ju vi stöd från svenska folket och det blir än mer synligt i och med det här samarbetet.

Vi är säkra på att vi kommer kunna komplettera varandra på ett bra sätt, Tankafritt.nu har ju länge varit opinionsbildare och fildelare.org ger stora möjligheter för enskilda pirater att komma till tals.

Det är ett spännande samarbete som båda parter har sett fram emot och lagt ner tid på för att få till stånd och hittils har vi från båda håll varit mycket nöjda.

Edit: Samarbetet upphörde av den enkla anledningen att det blev omöjligt att upprätthålla kontakten med Fildelare.org. De gjorde tydligen något annat. Nu har dessutom Tankafritt gått i graven så det finns ingen anledning längre.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

2 Comments

  1. Anonymous skriver:

    Ok, de låter bra!
    Men vad är det ni ska göra mer konkret?
    Forsätta som tidigare?

  2. Magnus skriver:

    Meningen är att vi ska kunna bilda opinion på ett ännu starkare sätt.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.