Mina kollegor

Det har blivit dags att uppmärksamma några av mina bloggande kollegor. Det är ju som bekant bloggkärleksveckan. Jag har tur som jobbar på en arbetsplats fullpackad av driftiga och smarta människor och det är dags att du också får lära känna några av dem.

Stefan har jag ju redan presenterat i en alldeles egen bloggpost om du missat det. Nästa blogg från Pineberry-folk du borde ta en titt på är Michael Wahlgrens. Michael är vår skicklige VD och bloggar om SEO och hur man driver SEO-företag i Sverige, idag. Det är en bra blogg om du vill få insikter du inte riktigt hade väntat dig.

Näste bloggare är Christian Litezings. Precis som tidigare nämnda bloggare så bloggar Christian om sitt specialområde, han är vår säljchef och ger bra råd för dig som är intresserad av försäljning.

Aaron, David och Kristoffer blir ihopklumpade idag, det låter kanske lite dumt men det är för att de bloggar om liknande ämnen, ibland i alla fall. Det handlar om internet, seo och sånt alltså. Om du, det är en ganska stor chans, är intresserad av SEO så är det här tre bloggar att hålla ögonen på.

Subscribe / Share

2 Comments

  1. Michael Wahlgren skriver:

    Tackar och bockar, Magnus!

  2. Seotjejen skriver:

    Vilka duktiga kollegor du har! En del av bloggarna har jag faktiskt redan läst, men ska bocka av de andra på listan med. Tackar för tipset, med andra ord!


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.