Mina Favoritforum

Jag är ju en av dem som blajar en massa på internet. Tror inte det går en enda dag utan att jag surfar runt en massa. Det beror förstås mycket på mitt jobb men det är också en del av min fritid. Numer blir det tyvärr alldeles för sällan någon form av underhållning när jag surfar men här är åtminstone en liten lista på siter jag försöker besöka så ofta jag kan. (De är alla forum)

Bloggforum
Det är kanske inte så kontigt att jag passar på att besöka bloggforumet med jämna mellanrum, det är ju ändå jag som driver forumet.

Cardwolves
Cardwolves är ett ett community med både bloggar och forum. Jag brukar kika in där med jämna mellanrum mycket på grund av den trevliga stämningen där. Som du kanske förstår av namnet så är det ett poker community.

SEO-forum
Forum som startades av Jim Westergren och är en bra grund för svensk sökmotoroptimering, här finns nybörjarguider och möjligheter att ta upp lite mer komplexa problem både för oss som jobbar med SEO och för rena nybörjare.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.