Lunchberry – smart eller fart?

Lunchberry - luncher kring TulegatanFör någon månad sen bytte Pineberry lokaler, Stockholmskontoret behövde växa för att få plats med personalen. Viljan var fortfarande att finnas i centrum för att det ska vara lätt för eventuella pendlare, inklusive mig när jag kommer på besök. Det blev nya lokaler på Tulegatan till slut och då uppdagades ett enormt problem, ingen visste vilka restauranger som fanns i närheten och än mindre vilka som var bra. Idén Lunchberry.se föddes.


Vi ville ha en site som visar upp vilka restauranger som finns just kring Tulegatan, vi ville att det skulle finnas utlåtanden, möjlighet att sortera, välja pizza eller indiskt, vi ville ha en perfekt guide för lunchen. Sagt och gjort, vi satte ett team på att utveckla Lunchberry, en fräsch design behövs förstås, funktioner i massor och sen måste ju alla omdömen in. La vi ner tid och pengar på projektet? You Betcha!
Nu vill jag ha två saker av dig. Jag vill att du kikar in på Lunchberry och skriver omdömen, föreslår och röstar och jag vill att du lämnar ett utlåtande, vad tycker du om siten?

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

4 Comments

 1. Tommy Swing skriver:

  Det här är fantastiskt. Har funderat många gånger på att dra igång en liknande sida. Tänkte på vilken otrolig kunskap jag besitter när det gäller att luncha på Södermalm. Kanske inte så tufft, men det vore kul att rikta ajabajja eller självklart när det gäller luncher. Räknade ut att jag har ca 5000 luncher sedan 2001 enbart på Södermalm.

  Lunchberry ser bra ut, lätt att navigera. Ska hålla lite mer koll på den och komma med mer seriöst omdöme när tid ges.

 2. Aaron Axelsson skriver:

  Klart man gillar Lunchberry. Lika mycket som jag gillar att du flyttat till WP. Det blev ju snyggt, såklart. Men man saknar allt lite bilder. ;)

 3. Magnus skriver:

  Det här blir nog bra ska du se :P

 4. Carl Oscarsson skriver:

  Smart, jag använder den i princip dagligen. Det man kan hoppas på är att fler kommenterar och tipsar om bra lunchhak.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.