Lovar runt men håller tunt

På allmän begäran har den här posten tagits bort.

Subscribe / Share

11 Comments

 1. Dieter skriver:

  Haha Moogio hade ingen aning om vad de satte igång genom att dissa din vän. Bra Magnus!

 2. Petter skriver:

  Ajajaj…nu blir det blåsväder för dem…

  Många företag kommer att få veta att SEO är en maktfaktor i framtiden.

 3. Gunnar skriver:

  Den usla firman heter Täby solskydd AB men uppträder bakom Moogio-namnet som bara är ett varumärke. Moogio är en franchisingkedja i Mölndal och där finns Moogio AB. Täby solskydd AB lovar oavbrutet med teflonfloskler men håller inte. Varna så många som möjligt för denna firma.

 4. Ingvar skriver:

  Vad är det här för struntprat?

  Det finns andra sätt att hantera dess problem än genom smutskastning. Detta är ingen recension, utan en ohållbar bild utav ert specifika fall. Ni borde ta bort dessa artiklar då det är mycket jobbigt som kan komma att hända i följd. Ni gör att många uppfattningar skapas!

  Mycket väl
  Ingvar

  • Magnus skriver:

   Försöker du hota mig? Om ni på Moogio vill komma i kontakt så är det enklaste sättet att använda en riktig email och ett riktigt namn.

   • Lars skriver:

    Jag har väldigt goda erfarenheter av Moogio Täby och handlat ett flertal gånger av dom och alltid fått en proffsigt bemötande.

    Jag tittade också deras hemsida nu och det finns ingen som heter Ingvar där. Känns lite dagisnivå att prata skit på detta sätt.

 5. Patrik skriver:

  Som en av ”grannarna” som blev utan fungerande markis i nästan två veckor så kontaktade jag Moogio för att resonera runt ev kompensation. Teflonbehandlade svar blev bemötandet samt betalningspåminnelse. Trevligt!


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.