Lite statistik och en pressrelease och pang..

Jag satt för några dagar sedan och samlade ihop lite enkel statistik till min bloggpost om Sex och Googlesökningar. Jag har aldrig tidigare skrivit det minsta om sex på den här bloggen och hade egentligen inte för avsikt att göra det men eftersom jag gjorde en pressrelease lyckades några tidningar snappa upp artikeln och vips figurerade jag i ett antal lokaltidningar och Aftonbladet med min input på svenskarnas nätsexvanor.


Det var inte riktigt min mening, jag är ingen sex-expert, det är sökmotorexpert det står i mitt anställningskontrakt. Lite lustigt blev det i alla fall för bloggposten blev så pass uppmärksammad att den hamnade på första sidan på Google.se för den som söker efter just sex. Det krävdes faktiskt inte särskilt mycket för att ta sig in i sökresultatet, det räckte att det blev en nyhet och ramlade in lite länkar så började det ramla in massor av trafik från Google, så pass mycket att det gör en ganska stor skillnad för den här bloggen faktiskt.

Det kanske är så att jag varit helt fel ute med mina ämnesval tidigare för trafiken har fram till nu sakta, sakta ökat lite för varje dag och så pang ramlar det in ganska stora mängder till den här enda bloggposten, jag får kanske stå ut med att vara internetsex-specialist i alla fall.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , , Read 687 articles by

One Comments

  1. Magnus skriver:

    Hur missnöjda tror du att de som sökt på sex och får min statistik blir?


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.