Köpa snus utomlands

SnusJag deltar i dagarna i ett litet experiment. Det är inte jag personligen utan jag är mer katalysator. Det handlar om att beställa snus på nätet vilket kanske inte låter helt nytt men det finns detaljer här som är nyheter. Snuset ska nämligen skickas till Costa Rica.

Om man är van med Sverige så kanske det inte verkar så konstigt att skicka saker som beställts online till någons hem. Inte svårare än att man klistrar ett frimärke på lådan och skriver en adress så kommer det fram. Situationen i Costa Rica är en helt annan, det finns nämligen inte riktigt adresser.

Adressen jag hade är ett bra exempel. Del Rotulo Panasonic 25 m Oeste, vid Panasonic-skylten 25 m väster. Nu skickar vi till huset bredvid La Controleria (kontrolleriet :)). En av de roliga detaljerna är att det är till en vän i Costa Rica, Keith, som är en amerikan som fattat tycke för snus. Nu kan Keith se fram emot en stock Göteborgs Rapé (ett namn som ofta ter sig besynnerligt för en amerikan).

De som ställer upp och skickar snuset är Snus Direct och om vi lyckas få fram snuset till Keith vet jag massor av svenskar i Costa Rica som kommer jubla. Det är jobbigt att behöva lita på alla möjliga gäster man kan tänkas ha, eller att ta med sig tillräckligt varje gång man flyger själv.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

5 Comments

 1. Stefan Bergfeldt skriver:

  Kul! Hoppas shoppen nu handlar från stödjer långa adresser ;)

 2. Marcus skriver:

  Att skicka saker runt om i världen är inte lätt, hoppas det kommer fram. Du skulle inte kunna skicka paketet som poste restante till närmsta postkontor? Brukar fungera i de flesta länder.

 3. Erik skriver:

  Hahaha kan tänka mig att en amerikan höjer på ögonbrynen för det varumärket. Den tanken har inte slagit mig innan.

 4. Johannes skriver:

  Grym sajt. Tackar för tipset!
  Jag kommer nog börja beställa snus därifrån när jag flyttar till Malta.

 5. Chris skriver:

  Ser fram emot att höra hur det går då jag bor utomlands och har haft negativ erfarenhet med en annan sajt då det inte kom fram och är nu beroende av folk som reser fram och tillbaka eller min mors eviga postande.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.