Kommentarsprojekt på Blogg-Forum.se

Jag har precis startat ett litet projekt på Blogg-Forum.se och jag skulle vara riktigt glad om så många som möjligt ville delta. Anledningen till projektet är att försöka sprida lite kommentarskärlek bland bloggare som kanske inte vanligtvis skulle göra det. 

Det går till så här:
Man lägger till sin blogg i listan och i och med det lovar man att gå in på andra bloggar i listan och lämna så bra kommentarer man bara kan. I utbyte får man finnas på listan och får kommentarer från andra som ansträngt sig för att skriva så bra kommentarer de kan. Blogg-Forum har en stor bredd när det gäller ämnen på folks bloggar vilket borde göra att det blir stor spridning på de kommentarer man får. Det här ska om försöket fungerar ge större och bättre bloggar åt alla som deltar. 
Med lite tur så kommer du inte bara få och lämna kommentarer utan skapa nya bloggkontakter och kanske till och med få långsiktiga positiva effekter genom att få igång kommenterandet på din blogg. Om du gillar projektet så återkom lite nu och då, hitta någon där du kan lämna en kommentar så kommer du få kommentarer tillbaka. 

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

4 Comments

 1. Sara~Candis skriver:

  Svar: Nej jag tror inte heller det gör så mycket. Men det märks på youtube nu att de copyrightar precis ALLT, sjukt!

 2. upinmytree skriver:

  Jag tycker att detta var ett jättebra projekt som du startat på blogg-forum.

 3. luddrigo skriver:

  Jag är, som du säkert märker, med i projektet och jag tycker att det är så genialt att jag ska försöka ”värva” så många som möjligt till idén. :)

 4. Magnus skriver:

  Ska bli intressant att se hur det går, förhoppningsvis kan vi få till något som fungerar väldigt bra.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.