Hur mycket är en klocka värd?

Vi jobbar med ett företag som heter Watch On Watch. De säljer som namnet avslöjar klockor. Det är ganska kul att jobba med olika typer av siter, framförallt inom områden man inte funderat på så mycket innan.

För mig är en klocka något man köper för kanske 500 kr – 1 000 kr och sedan kastar när man är trött på den eller när den slutar fungera. Så har det i alla fall varit hittills. Roade mig nyligen att kolla vilka som var de dyrast klockorna som säljs på WatchOnWatch.com. De har 6 klockor som kostar mer än en miljon kronor och ”vinnaren” som är en A Lange & Söhne, närmare bestämt en A Lange & Söhne Tourbograph Pour le Merite som kostar hela 6 906 250 kr.

Även om jag vore lika rik som Warren Buffet eller Joakim von Anka skulle jag inte unna mig en sådan dyr klocka. Tror jag i alla fall. Men bevisligen finns det andra som utan problem lägger väldigt mycket pengar på klockar.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.