High Tech

Ibland kan jag sitta och tycka att jag håller på med något som är galet High Tech. Jag tycker att jag arbetar i en bransch som utvecklas snabbt och där det finns en massa inspirerade människor. Jag tog häromdagen några öl med Bernt Johansson som är en av pionjärerna i  svensk SEO och vi pratade bland annat om augmented reality. Jag vet inte om ni sett appen layar (jag fick en liten demo), den slog mig med häpnad, jag trodde inte vi var där än. Ta en titt på den om du har en möjlighet.

Nu på morgonen  fick jag syn på ett klipp på Ted.com, om du inte har koll på Ted så ta en titt där också för tusan. Klippet är en presentation av Dean Kamen som visar upp sin senaste uppfinning. Ta och kolla videon.

Det är sånt här som tar ner mig från de höga hästarna, det vi håller på med är inte high tech, det är sandlådelekar. Det Dean håller på med, det är high tech.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

5 Comments

  1. Fredrik P skriver:

    Menade du Layar?

  2. Fredrik P skriver:

    Och klippet var, förstås, imponerande

  3. Michael Wahlgren skriver:

    Väldigt skönt klipp. Det måste vara en enorm tillfredsställelse att jobba med den typ av projekt. Inte för att jag har något att klaga på det jag jobbar med…


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.