HAX

Idag vill jag ta upp en blogg i 2011 års bloggkärleksvecka som, om du inte passar dig noga, kan skaka om lite bland dina fundament. Nere i Europa finns det nämligen en person som heter Henrik Alexandersson (HAX) som har en alldeles speciell blogg. Henrik har blandat riktig scoop-journalistik och insiktsfullt riktigt bloggande på ett sätt som gjort honom till en av Sveriges största bloggare.

HAX gjorde sig ett ganska stort namn redan innan han började arbeta åt Piratpartiet i Bryssel och jag har följt bloggen länge. Det är just fenomenet att han både lyckas scoopa de svenska medierna med jämna mellanrum och att han faktiskt har funderat ordentligt på det han skriver. Att jag själv ligger nära HAX i åsikter många gånger är ju förstås inget som gör att du tycker att han är bra men det gör ju att jag tycker det (och jag kände att jag behövde berätta det när jag så skoningslöst hyllar en politisk blogg).

Så om du inte läser någon annan politisk blogg tycker jag du ska ta en titt på henrikalexandersson.blogspot.com/

Subscribe / Share

One Comments


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.