Guldläge på nätet

Guldläge på nätetNej, den här bloggen ligger fortfarande i träda men det här var så viktigt för mig att jag ville skriva om det i alla fall. Den 7:e januari finns min och Michael Wahlgrens bok Guldläge på nätet – Sökmotoroptimering för alla i bokhandeln.

Det har tagit lång tid att få till boken, det är en hel del arbete att få till en bok, särskilt med de höga krav jag och Michael ställt på Guldläge på nätet. Vi ville redan från början skriva en bok som var enkel för vem som helst att ta till sig, som det går snabbt att läsa och som kan hjälpa dig ta riktiga resultat i sökmotorerna. Vi tycker att boken lever upp till de kraven och det är enormt roligt (och skönt) att den äntligen kommer ut i handeln. Det är därför jag bara för den här posten skakar lite liv i Nakna Sanningen igen.

Boken handlar om sökmotoroptimering och kräver inga förkunskaper. Tanken är att det ska gå att komma igenom den på en dag och direkt ha handfasta tips som går att implementera på sin sajt oavsett om det är en webbshop, en blogg eller en företagspresentation.

Mer om Guldläge på nätet

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.