Google Analytics Qualified Individual

Jag spenderade 90 minuter av Lördagmorgonen åt att göra Googles test för att bli Google Analytics Qualified Individual, krångligt namn. Om sanningen ska fram så är det inte ett särskilt svårt test, det man behöver ha koll på är Googles Cookies, lite Regex och filter/profiler för Analytics.

Om man ser filmerna i deras Conversion University, en del är riktigt tråkiga och berättar hur man bläddra bland flikar etc, så ska det inte vara några som helst problem. Det kan vara värt att se om de jag nämnde i ingressen om  du känner dig osäker. Om sanningen ska fram så ser jag ingen egentlig nytta med att ha passerat testet annat än att man kan se till att bli certified partner i ett senare steg, det kräver lite mer däremot, bland annat att man hälsar på hos Google.

Nåväl, här är mitt Google Analytics Qualified Individual resultat iaf: http://bit.ly/cTLB36

Jag gjorde som du kan se på länken 90% och jag är övertygad om att du kan göra bättre än jag gjorde om du försöker, se det som en utmaning.

Subscribe / Share

2 Comments

  1. Olof skriver:

    Haha vad trevligt, det kan man ju lätt ta med på sitt Cv. :)

    • Magnus skriver:

      Ja, om inte annat är det ju ett bevis på att man betalt $50 till Google :)


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.