Första Dagen på Pineberry… typ

På Måndag morgon kommer jag att gå till kontoret på Tulegatan, åka hissen upp till våning 7 och gå och sätta mig på Mickes (vår VDs) plats på Pineberrys kontor. Micke har hyggligt nog flyttat på sig och jag ska göra min första dag på Pineberry.

Nu har du som följt bloggen ett tag kanske noterat att jag sedan länge jobbat på Pineberry men det är annorlunda nu, de senaste åren har jag jobbat åt Pineberry först på Malta, sen i Costa Rica. Nu ska jag jobba på Stockholmskontoret. Det är något jag ser fram emot rejält, Pineberry är nämligen världens bästa företag.

Jag har varit med på Pineberrys resa ända sedan starten och måste säga att hela vägen har varit utomordentlig. Det var riktigt roligt att jobba när vi var riktigt små och uppstickarna i branschen, det är lika roligt nu när vi karvat oss mer av kakan och är lite större. Det är min absoluta övertygelse att vi dessutom kommer bli allra störst, jag har nämligen fullt förtroende för vår modell.

I mina ögon kommer marknaden sakta men säkert mogna, de som köper SEO kommer inte vilja köpa grisen i säcken från företag vars namn figurerar i alla möjliga konstiga sammanhang om man googlar dem. Jag är övertygad om att den hederlighet och uppriktighet som genomsyrar Pineberry kommer fortsätta skörda framgångar.

Jag har sagt det förut men vill säga det igen.

Jag är övertygad om att om du ville köpa SEO och hade full insikt, att du kände till allt om branschen, alla bolag som levererar SEO och hade full kännedom om varenda person som jobbade på varenda SEO-bolag – då skulle du välja oss.

Det ska alltså bli skönt att vara tillbaka på kontoret på Måndag.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

6 Comments

 1. Fredrik Westlund skriver:

  Välkommen till Stockholm och lycka till på kontoret :)

 2. Michael Wahlgren skriver:

  Jag flyttar så gärna på mig för dig, Magnus :-)

  Mycket kul att du är tillbaka på kontoret i Stockholm.

  /Michael

 3. Jonas skriver:

  Kul Magnus! Då ökar ju oddsen en smula för att man nån gång ska få skaka hand. =)

 4. Stefan Bergfeldt skriver:

  Välkommen till Sverige, hur gick det med boendet?

  • Magnus skriver:

   Jag har faktiskt inte riktigt tagit tag i det, fick hyra en lägenhet av en kompis kompis tills vidare så jag har en chans att rota runt.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.