Flintstones 50 år

Flintstones30 September 1960 gick första avsnittet av Flintstones på TV, alltså hela 50 år sedan idag. Trots mina måttliga 34 år på jorden lyckades jag och hela min generation också växa upp med Flintstones trots att när jag var i tv-åldern var Fred och Wilma redan ur tonåren.

Google tycker precis som jag att det är något värt att fira och gör det på sedvanligt vis med en ny Doodle. Vi har ju på senare tid vant oss vid interaktiva och spännande Doodles men den här är tillbaka till grundidén en klickbar bild som leder till sökresultatet för just Flintstones. Jag måste säga att jag tycker att den här är väldigt tilltalande och en av mina favoritdoodles.

Ett Flinstonesklipp från Youtube

Tyckte att det passade med Flintstones i Happy Anniversary.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

2 Comments

  1. Urban skriver:

    Oj det var det så länge sedan den kom. Den kommer jag ihåg som barn, fast det var på den tiden då det bara fanns en kanal och den var svartvit. Doodles, jag är lite så där kluven där. Det blir ibland lite väl mycket lekstuga med dem.

  2. Jonny skriver:

    Kan uppskatta Google Doodles när det uppmärksammar en viktig upptäck eller historisk person. I detta fall håller jag nog med Urban om att det kanske är lite väl mycket lekstuga.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.