Ett skepp kommer lastat med Oxfilé

Det låter kanske inte som något helt naturligt men en köttleverans landade precis vid min dörr. För 300 kr varannan vecka kommer det oxfilé levererat hem till mig. Det är en fantastisk service att få saker hemlevererat och jag tyckte att mina 5 kilo oxfilé för 300 kr kunde få agera exempel i Isjourensnacket.

Det som är lite extra lustigt är att vi ju bara är två i hemmet vilket resulterar i att vi måste äta galna mängder oxfilé. Som tur är så är det något jag tycker väldigt mycket om (som om jag vore ensam om det). En kvinna här i stan som är bekant till min frus föräldrar har precis startat företaget där hon levererar kött av allra bästa kvalitet till restauranger och sådana som bara helt enkelt är för lata för att köpa det på Automercado (Costa Ricas svar på Vivo eller Ica).

Helnöjd ska jag nu gå och göra mig en Fajita till lunch!

Subscribe / Share

 • Parked at Loopia
  Parkerad hos Loopia Webbhotell

  Parked at Loopia.

  This domain is purchased and parked by a customer of Loopia. If you want to find out who the holder of this domain is and get his or hers contact information, you can use our service LoopiaWHOIS.

  When registering a domain name at Loopia, you can add our domain service LoopiaDNS and get access to the following features and much else. This only costs 99 SEK/year regardless of the number of domain names. For more information about LoopiaDNS, please visit our website at www.loopia.com/loopiadns.

  • Forwarding of WWW.
  • Forwarding of emails.
  • Advanced DNS administration.
   

  Domains for everyone.

  Attractive prices on attractive domains. Visit www.loopia.com/domainnames/ to get information about all domains. All of the following annual fees are including VAT.

  Domänpriser
   

  No website?

  What is a domain without a website? Why not supplement your domain with a stable hosting solution of high rank? At www.loopia.com/hosting/ you get all information you need about our hosting packages.

  Loopia Privat- och Företagspaket
  Home Business Business Plus
  75 GB web space 150 GB web space 200 GB web space
  75 GB e-mail space 150 GB e-mail space 200 GB e-mail space
  84 SEK/month 167 SEK/month 250 SEK/month

  Start your website, online store or blog with simply one click. Loopia SuperSupport, databases, daily backup, web mail and everything else needed for a succesful Internet presence are included.

  " title="Tweet this!">
 • Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

  7 Comments

  1. Kan man inte be att få leveranser lite mer sällan? Eller lite mindre i varje leverans?

   För övrigt håller jag med, 5 kilo oxfilé för 300 låter enormt billigt., motsvarande ”tjänst” i Sverige kostar minst tre ggr så mycket…

   http://www.skebokott.se/prenumerera/start

   • Magnus skriver:

    Det är väldigt billigt och det vore nog rimligt att få det lite mer sällan men min spanska är inte tillräckligt bra för att jag ska kunna förklara det än :D

  2. Fredrik skriver:

   Låter helt underbart, jag är helt galen i oxfilé men det är lite för dyrt i Sverige.

   • Urban skriver:

    Se om du inte kan hitta det vacummörandet som importeras från Argentina/Brasilien. Har ett mycket bra pris och har högre kvalitet än det svenska, med reservation för vad Östermalmshallen nu kan tänkas sälja.
    Överhuvudtaget, nötkött från latinamerika håller i allmänhet bättre kvalitet än det vanliga svenska som säljs.

    Sedan vet jag inte om det är så dyrt om du använder det i rätter som, Biff Rydberg, Provancale, etc. Bara att jämföra med vad en pizza kostar. Fast det är klart sätter man i sig oxfilen ”ren” med en bit på 300-400 gram per person blir den rätt så dyr.

    • Magnus skriver:

     Finns ganska gott om Brazilian Steakhouses här. Vet inte om ni är bekanta med fenomenet men man sitter vid ett bord med en tallrik så traskar det runt kypare och lassar på nytt kött tills man tröttnar och går.

  3. Jole skriver:

   Costa Rica låter trevligt. Letade blogginlägg hos dig angående just livet där nere men hittade inget. Skulle vara trevligt att få läsa lite om livet i allmänhet och IT-livet i synnerhet i Costa Rica.


  Flattr this

  Mer Kärlek

  Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


  Gilla

  Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

  Du kan skriva om mig på din egen blogg!

  Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

  Du kan Twittra om mig.