Det skulle kunna vara du

Jag skulle vilja passa på att göra lite reklam för något som jag tycker är så bra att det är galet. Det är vårt gästrum jag pratar om. Det har varit förvånansvärt få som hälsat på oss här i Costa Rica, på Malta fullkomligt haglade det in gäster. Detta trots att vårt gästrum här är grymt.

Costa Rica gästrum

Jag ska beskriva lite mer ingående hur det är att vara gäst hos oss tänkte jag. På morgonen vaknar du, kanske av soluppgången som är samma tid varje morgon, i det här rummet. Du har sovit gott eftersom det är en fantastisk säng. Det kvittrar fåglar utanför fönstret, här är också den del av vår trädgård där vi har kolibrier och med lite tur klättrar ekorrarna på staketet du ser på bilden.

När du vaknar har jag med all säkerhet redan kokat kaffe och om du vaknar tillräckligt sent så har Doña Wilma lagat frukost också. Den brukar bestå av ägg, bacon, toast, pancakes, frukt, färskpressad juice och kaffe (igen). Man kan utan tvekan intaga frukosten på uteplatsen som faktiskt är alldeles nedanför fönstret vi ser på bilden.

Under dagen kan man göra precis vad man vill förstås, det går att shoppa t ex eller sätta sig i bilen och dra till stranden. Vi bor inte så himla nära stranden, däremot bor vi mer än 1000 m över havet :)

Allt sköter sig självt i vårt hus, det finns någon som städar, tvättar och sånt. Man får lagad mat 3 ggr om dagen och om man vill ha något annat än det som lagas här kan man få i princip vad som helst på hemkörning – det är det finaste med Costa Rica. Du kan beställa hem allt det vanliga förstås, pizza, burgare etc men även mat från många andra typer av restauranger. Du kan beställa sprit eller en hel fest faktiskt, en ambulerande nattklubb ungefär. Om du har efterfest och den börjar bli tråkig så ringer du några snubbar som dyker upp med en bar, en dj, en massa brudar (!) och drar igång festen. I nödfall efteråt finns det till och med Viagra-hemkörning.

Om du känner att det börjar bli dags att hälsa på dina goda vänner Ivonne och Magnus i Costa Rica så börjar det faktiskt bli dags nu.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

12 Comments

 1. Joakim Nilsson skriver:

  Wow, vilket place! Och jag som tyckte College Court var bra, detta är ju galet häftigt!

 2. Jag tackar absolut inte nej till den här inbjudan :) . Frugan undrar om det (is´it for real). Mitt svar ”Magnus skämtar aldrig ;) ”

  • Magnus skriver:

   Det är bara att komma förbi, går ju att jobba härifrån dessutom :)

   • Tackar :) får se om jag får dispens med små ungar och allt. 3 åringen Filippa säger, ”Mig med….pappa inte åka ensam”. Sen började hon med min bror (Liam 5 veckor) vad det nu kan betyda. :)

 3. Synd att man inte ‘är närmare bekant med dig så man med gott samvete kan hörsamma inbjudan…

  :-/

 4. Jonny Elofsson skriver:

  Haha shit, låter fantastiskt!

 5. Om vi ändå vore vänner. Det där låter allt annat än dumt. Är kanske dags att sätta in stora fjäsk-offensiven ;)

 6. Åh! Jag drömmer mig bort och önskar lite att jag levde i sådan tillvaro. På ett sätt, pga det Svenska höstvädret. Å andra sidan har jag det sjukt bra ändå.

  Är vi kanske vänner? Jag har plats för en till ;)

  mvh / Håkan

 7. Magnus skriver:

  Verkar som jag lyckades pitcha Costa Rica, de kanske vill ha mig som PR-snubbe.

 8. Tommy Bråth skriver:

  Vill kontra med att bjuda er till Hammarö. Har ni tur så får ni se talgoxar och domherrar är ni dessutom vakna tidigt finns chansen att se rådjur. Vad det gäller mat så finns det men hjälp med tillagningen emotses städning?? inge dona finns men det ger sig. Ser fram emot att ni kommer


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.