Det har brunnit i huvudet på Carina Rydberg

Jag var bara tvungen att publicera ett citat från Expressen.

Så här säger Carina Rydberg:

Naturligtvis hittade jag snabbt ett av mina egna verk. Jag skrev ett meddelande till uppladdaren och sa att jag inte tyckte det var något vidare att han laddat upp en bok som faktiskt fanns tillgänglig för allmänheten, men att om han ville ladda ned äldre verk – som inte finns i tryck, och som förlaget inte har något intresse av att återutge – så vore det OK för mig.
Det gick inte många minuter förrän min dator började bete sig underligt. Oönskade meddelanden kom in, det blev helt plötsligt omöjligt att använda sökmotorn, och jag insåg genast att jag hade retat någon.

Det som enligt Carina har hänt, hon skickade ett meddelande till en uppladdare på Pirate Bay. Efter det får hon naturligtvis en massa oönskade meddelanden på datorn och helt plötsligt slutar ”sökmotorn” att fungera. Jag antar att det är Google som den arge uppladdaren hackade.

Jag är långt ifrån någon dataexpert. Men jag är heller inte dum i huvudet.

Säger Carina också men i kombination med citatet innan kan jag bara säga, tyvärr, jag kan inte dra några andra slutsatser.

Jag snodde bilden utan att tveka från Marcin.

Unni tar också upp ämnet.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.