Det här är fruktansvärt

Sverigedemokraterna behöver hålla sig riksårsmöte i Köpenhamn efter att mer än 40 lokaluthyrare vägrat hyra ut till dem. (SvD)

Man får tycka vad man vill om SD och man får hyra ut sina lokaler till vem man vill men alla lokalägare får faktiskt inte låta bli att hyra ut lokaler till SD. Särskilt inte sedan media uppmärksammat saken. Är det ingen förutom jag om tycker att det är besynnerligt att ett svenskt politiskt parti (oavsett vilket) måste åka till Danmark för att få samlas. Man kan ju tycka att de har grundlagsstöd för att få organisera sig.

Den enda rimliga lösningen om det inte går att få tag på lokal är att staten ställer upp med en. Annars försvinner den svenska demokratin med Sverigedemkraterna till Danmark för man måste få hålla politiska möten.

Läs på om demokrati: Election system

Andra bloggar om: , ,

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

5 Comments

 1. Anonymous skriver:

  vilken demokrati? De har ju hotats till livet, fått sina bostader förstörda, hemsidan nersläckt, sparkats ur facket och blivit av med sina jobb. Hade man uppgett dylika trakasserier som asylskäl, så hade denna direkt beviljats – men nu gäller det ju svenskar och då gäller andra regler – beklämmande, men möjligen bra, så att världspressen får reda på hur det verkligen förhåller sig i vårt puttriga Sverige – skulle jag rösta nästa gång, så vet jag vart jag skulle lägga min röst. Att mediabesserwissarna och politikerna inte skäms är däremot en gåta för mig. Voltaire har de i alla fall aldrig hört talas om…

 2. Magnus skriver:

  Ja det är tråkigt, för mig skulle det iofs inte räcka för att rösta på dem.

 3. Meiji skriver:

  Sverigedemokrater har ”fått sina bostader förstörda, hemsidan nersläckt, sparkats ur facket och blivit av med sina jobb”, fått valsedlarna bortplockade, de har blivit misshandlade med järnrör och andra s.k. ”gatustridsvapen”, spayats med tårgas – en rullstolsburen sverigedemokrat som valts till kommunpolitiker fick bl.a. en yxa i sin ytterdörr – varför han lämnade politiken.

  Magnus tycket att det är ”tråkigt”.

  Det låter lite klent i mina öron, att kalla detta för ”tråkigt”…

 4. Magnus skriver:

  Kalla det vad du vill, det är ändå inte en rimlig anledning att rösta på dem.

 5. Anonymous skriver:

  Faktum är ju, att minst 3 uthyrare först sagt ja till Sverigedemokraterna, men sedan pga politiska påtryckningar, rena hot och till och med bombhot, sett sig nödgade att ta tillbaka bokningarna. Ytterst ansvarig för att upprätthålla demokratin, och ge politiska motståndare det politiska utrymme som grundlagen förespråkar, är regeringen. Justitieministern, och ytters statsministern är ansvarig för att Sverigedemokraternas demokratiska rättigheter åsidosatts. Att genom hot, våld och trakasserier av politisk parti, förhindra eller alvarligt inskränka politisk rörelses handlingsfrihet, kallas högmålsbrott, och straffsatsen är upp till 6 års fängelse. Bötesstraff finns inte ens i straffsatsen. Polis och Säpo har inget gjort för att försvara demokratin. Ansvarig är regeringen. Det kan de aldrig komma runt.

  Det ska bli intressant att se hur Dansk media, och danska regeringen reagerar på demokratibristen i sverige, som så plötsligt blir uppenbar.

  MVh Sven-Olof


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.