Blondinbella vs Veckans Affärer & Emanuel Sidea

Jag måste skriva en bloggpost där jag ger mig in i getingboet igen. Jag har flera gånger lovat mig själv att inte sticka in huvudet här men jag måste nosa på ämnet igen.

Blondinbella > Veckans Affärer

Sofia Mirjamsdotter reagerade i en krönika i Metro på att Emanuel Sidea en av Veckans Affärers ”journalister” twittrat:

Jo, Blondibella tjänar pengar. Det gör också prostituerade 20-åringar. Respekt?!

Sofia har ju förstås sin syn på världen (som jag för övrigt inte alls delar) och drar slutsatsen att det är anledningen till att Isabella och andra kvinnor figurerar så lite på Veckans Affärers framsida. Jag är inte helt och hållet övertygad om det, det kan finnas många andra anledningar som t ex att en omsättning kring 5 miljoner knappast är intressant på ett riksplan.

Det gör inte Emanuel Sidea mindre grislik förstås.  Dessutom har jag redan förklarat det här i min artikel om hans branschkollega Karin Olsson. En viss typ av journalister har ett inneboende behov av att hacka på bloggare. Jag vet inte varför men jag tror att det är avundsjuka.

Jag ska förklara en sak för dig Emanuel. Sjaskiga journalister på Veckans Affärer ser ut som skit. Det gör pundare med. Respekt?

Slutligen vill jag lyfta fram Sofias poäng:

Hon är nyss fyllda 20 och hennes blogg hade vecka två över 600 000 unika besökare. Nio gånger fler än Veckans Affärer som under samma period hade 69636 unika besökare.

PS: Det kommer en uppföljningspost med andra egenskaper Emanuel Sidea delar med alla möjliga konstiga typer.

Subscribe / Share

2 Comments

  1. mymlan skriver:

    Jag är helt med på att hennes omsättning är låg i förhållande till storföretag osv. Men som sagt – mina poänger var andra.

    • Magnus skriver:

      Ja, jag håller med, jag har lagt in en länk längst ner i posten nu till uppföljningsposten som jag privat kallar Emanuel Sidea luktar. Det gör skit också. Respekt?!


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.