Bloggkärleksveckan är…

BloggkärleksveckanKommer du ihåg att jag för ett tag sedan skrev om bloggkärleksveckan? Jag har nu uppdaterat den posten med en PDF-fil med alla deltagarna. Det kan hända att någon är missad men då är det bara att säga till så fixar vi det. Jag tänkte att jag skulle dela med mig av lite info.

Till att börja med, jag startade bloggkärleksveckan för att kunna sprida lite kärlek med min blogg. Jag försöker göra det generellt men jag ville att det skulle vara lite av ett event för att det skulle kännas mer speciellt. Jag fick snabbt förslaget om att fler borde vilja vara med. Det var det, det var massor som ville vara med. Jag har hittat 68 bloggar i de kommentarer och mail jag fått men jag vet att det är många fler. Sanningen är att förmodligen de flesta aldrig ens såg min post utan kom i kontakt med Bloggkärleksveckan på någon annans blogg.

Det är egentligen inget bra mått men det funkar lite bättre i det här fallet än i många andra eftersom det faktiskt rör sig om ett mycket specifikt ord. Måttet i alla fall; Google visar över 10.000 resultat för sökningen efter bloggkärleksveckan. Det fanns innan min bloggpost 0.

Om du vill använda din blogg för att sprida kärlek så låt det inte hindra dig att det inte är rätt datum, bloggkärleksveckan kan vara när som helst egentligen. Blogga om någon som du uppskattar, någon som du kanske inte har så mycket utrymme att uppskatta på din blogg i vanliga fall. Och du, se till att länka till den personen, en länk är ren kärlek på internet.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.