Blogger lanserar Sidor

Om du är en gammal WordPressbloggare som flyttat till Blogger saknar du förstås funktionen för sidor. Sidor är till skillnad från bloggposter något man kan anse statiskt i lite större utsträckning. De finns inte i det vanliga flödet utan har sin egen plats på bloggen. Nu lanserar Blogger sidor så att du kan få avnjuta sidor även på en blogger-blogg.

Om du vill veta hur det ser ut så ta en titt på toppnavigeringen på bloggen, där har jag precis kletat in två sidor, om och kategorier. Det har sina poänger att använda sig av sidor till en del innehåll, till exempel en sitemap-liknande grej som min Kategorier. Det är ju inget som hör hemma i ett bloggflöde men som gör bloggen bra mycket trevligare i mina ögon.

Du går helt enkelt in på att skriva inlägg när du vill göra en sida och då kan du i navigeringen hitta redigera sidor. Klicketiklicka så får du valet att skapa en ny sida. Sen är det bara att rocka.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.