Bloggare i Fokus: Nikke Lindqvist

Nikke LindqvistNummer två i serien Bloggare i Fokus (förra var Christian Rudolf) är Nikke Lindqvist. Nikke driver vad som förmodligen är Sveriges största blogg om sökmotoroptimering och en av de saker som gjort bloggen så stor som den är idag är hans granskande av SEO-Bolag. SEO-branschen är en väldigt omogen bransch och det har gjort att det förekommit en del oegentligheter som Nikke nystat i genom åren.

Nikke är en mer eller mindre oberoende granskare av SEO som görs och en del av hans poster som till exempel om Yellow Register har blivit mycket uppmärksammade.
Nikkes blogg är en av de bloggar som jag faktiskt följer nitiskt, jag kollar efter uppdateringar varje dag för det är en av de mest intressanta bloggarna på nätet idag. Det har faktiskt gått så långt att jag är Nikkes mesta kommentatör. Om du är intresserad av IT och sökmotoroptimering skulle jag föreslå att du besöker Nikkes Index direkt.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: , Read 687 articles by

Comments are closed


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.