Att pendla till Stockholm

Hade helt och hållet glömt bort hur mycket tid av ens liv som går åt när man pendlar mellan Uppsala och stockholm. Nu har jag iofs den arma turen att det går en buss precis utanför min dörr som går direkt till centralen och därifrån är det två minuters promenad till kontoret.

Sen att det känns roligt att åka och jobba är förstås också himla trevligt. Håller på att sätta mig in i poker för jobbets skull, det är inte så lätt som det ser ut. Man är väl ingen superrookie precis men det finns ohyggliga mängder att lära sig.

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

2 Comments

  1. Emmy skriver:

    Hur mkt pengar lägger du ner på pendlingen?:)

  2. Magnus skriver:

    Nu var det här ett tag sedan men då kostade tåget 2100 kr per månad för en förstaklassbiljett (man behöver nästan det för att kunna jobba). I dagsläget snittar kanske biljettpriset på 8-9.000 kr eftersom det blir från Costa Rica, är inte riktigt rimligt att göra dagligen eftersom den snabbaste resan jag lyckats få till tog 20 timmar inkl till och från flygplats.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.