Att ladda ner låtar

Efter att ha varit tvungen att sluta med nedladding, av politiska skäl (!) så har jag förlorat insikten i hur man gör. En vän och arbetskamrat till mig undrade vad som var de smidigaste sätten, eftersom jag räknas lite om en auktorietet på området fildelning. Det visade sig att jag hade knappt en aning, jag vet ju förstås hur man praktiskt går till väga när man använder DC men där känner jag inte till en enda hub som jag gillar längre. När det gäller torrents är jag helt lost, har ingen aning om vad man behöver eller vad som är bra. Finns det guider av något slag som det är någon form av kvalitet på?

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

2 Comments

 1. Robsten skriver:

  Jag hoppas Piratpartiets representant Henry kommer med en guide här, börja med att ladda ner detta lilla verktyg i alla fall,
  http://www.utorrent.com/

 2. Jim Lundblad skriver:

  Nu vet jag inte hur det är hemma i sverige, men sist så var det inte så olagligt med torrents, eftersom du inte fysiskt sätt delar ut nån fil.

  Och personligen tycker jag att Azureus verkar som ett riktigt bra torrent program.

  Jag tankar ner (laglig fansubbad) Anime via Azureus på min 1mbit lina, och det tar ca 10min för en 300mb fil.


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.