2010

2009 har varit ett kanonår för mig och jag är övertygad om att det samma kommer gälla 2010. Bara därför tänkte jag summera 2009 och ägna mig en stund åt att förutspå hur 2010 kommer att arta sig.

2009
2009 började bra med semester i Costa Rica. Spendarade nyårshelgen i Corcovado där jag och hustrun lyckades få se valar, papegojor, sengångare och allt möjligt. En nyår i shorts och badtofflor är inte att underskatta och Ivonnes farbror Eduardo är en hejare med grillen. Vaknade varje morgon på det nya året med att vakna upp i huset vi hyrt, gå ner till poolen med en kopp kaffe och titta på havet. Onekligen en bra start.

I februari var det tillbaka till Costa Rica igen för bröllop på Costa Rica Country Club, ungefär 300 gäster och i mina ögon nästan lika mycket personal var på plats. Själva cermonin som hålls i en närliggande kyrka förstod jag faktiskt bara delvis eftersom det var katolskt och på spanska, detta trots en sorts utbildning innan och husförhör.

Efter bröllopet var det Malta som gällde igen och sommarens lediga tid ägnades till stor del åt dykning, när det inte åts mat med goda vänner. Hann med att få Padi Advanced som ska nyttjas till fullo i Costa Ricas vatten.

Tillsammans med bröllopet så är den stora händelsen under året min flytt till Costa Rica, sedan någon månad bor jag i San Jose och arbetar, trots en rejäl tidsskillnad, på samma sätt som tidigare med SEO för Pineberry.

2010
Början av 2010 kommer spenderas i mitt alldeles nybyggda hem, som ta mig tusan är det snyggaste hus jag sett på mycket länge och då har jag ju ändå åkt runt på arkitekturresor. Har ännu inte fått flytta in men om allt går som det ska blir det sista färdigt idag, målningen ska avslutas och dörrknoppar och sånt skruvas på plats.

Pineberry kommer att fortsätta gå som på räls under 2010, det är jag absolut övertygad om. Det har gått fort framåt under 2009 och med de förstärkningar vi nu fått på personalsidan gör att vi accelererar både när det gäller nya kunder och hur mycket belastning vi klarar av. Det har varit en hel del hårt arbete men det har varit väldigt givande och jag är bergsäker på att det kommer vara likadant under 2010.

Ett av de arbeten jag lagt ganska mycket tid på under 2009 är att utveckla Sökmotorkonsult.se, den har blivit socialare, mer levande och mycket snyggare. Arbetet med detta kommer fortsätta under 2010, förhoppningen är att den blir det nav inom SEO den kan vara. Allra senast har vi fått in några fler skribenter och det står nya på ingång i 2010, det kommer bli ett riktigt bra ås för Sökmotorkonsult.se

Hur kommer ditt liv se ut under 2010 och hur såg 2009 ut?

Subscribe / Share

Magnus tagged this post with: Read 687 articles by

4 Comments

 1. Jonas skriver:

  Grymt! En grej jag alltid undrat över, är du delägare i Pineberry?

 2. Magnus skriver:

  Ja det är jag faktiskt sedan starten.

 3. elwira kotowska skriver:

  "Ju längre man kan se bakåt desto längre in i framtiden kan man se" Winston Churchill.
  Är grymt imponerad av det som har händ dig bakåt och med detta övertygad att din framtid kommer att se ut som du planerar.
  lycka till..
  för dig och för oss andra som har en tro på en kanon bra 2010:)
  elwira kotowska

 4. Magnus skriver:

  Tack ska du ha Elwira, jag tror mycket på 2010 och kanske ännu mer på 2011 :)


Flattr this

Mer Kärlek

Jag tycker det är väldigt viktigt att visa kärlek på internet och har startat kampanjen Mer Kärlek, skaffa en bloggknapp du också:


Gilla

Om du tycker att Nakna Sanningen är en bra blogg finns det flera saker du kan göra för att göra mig glad:

Du kan skriva om mig på din egen blogg!

Du kan lämna en välbehövlig kommentar på något av mina inlägg.

Du kan Twittra om mig.